Wat heb je nodig:
- 9 dl. kokosmelk
- 150 gr. suiker
- 2 mango's
- 3 dl. water
- Voorgekookte quinoa, hoeveelheid is afhankelijk van hoe stevig u de pudding het liefste eet
- 35 gr. kokossnippers
Zo ga je te werk:
- Doe de kokosmelk met de suiker in een pan. Breng aan de kook en laat het mengsel circa 20-25 minuten met de deksel op de pan pruttelen tot het dik en romig is.
- Schil ondertussen de mango’s. Snijd de ene mango in kleine stukjes en de andere in dunne plakken voor de decoratie.
- Kook de voorgekookte Quinoa in 3-5 minuten gaar in heet water en voeg toe aan de mangostukjes. Verdeel het Quinoa-mangomengsel over vier kommen of stort het in een grote schaal. Verdeel hierover het kokosmengsel.
- Rooster de kokossnippers kort in een droge, hete koekenpan tot ze licht goudbruin kleuren.
- Zet de pudding minimaal 2 uur in de koelkast. Bestrooi voor het serveren de pudding met de gebakken kokossnippers en de dunne plakken mango.
Bron recept: http://www.naturecrops.nl/quinoa-recepten/kokospudding-met-mango/
Kleurplaat
Klik op de afbeelding om de kleurplaat te openen en printen.
* Pas op: dit product kan gluten bevatten, let op dat je een variant gebruikt zonder gluten!