Wat heb je nodig:

- 2 eetlepels olijfolie

- 1 ui, in kleine stukjes gesneden

- 250 gr. kipfilet*, in dobbelsteentjes gesneden

- 300 gr. champignons, in plakjes gesneden

- 1000 gr. krielaardappeltjes*/ bistro-aardappeltjes* (ongekruid is meestal glutenvrij)

- 250 gr. gebroken sperziebonen, uit de diepvries

- 4 eetlepels honing

 

Zo ga je te werk:

1) Verhit de olie in een wok en fruit de ui-stukjes.

2) Bak hierna de kipfilet-blokjes even mee, ongeveer 4 minuten.

3) Voeg de champignons, aardappels en sperziebonen toe. Roerbak dit, in ongeveer 10 minuten, gaar.

4) Voeg de honing toe en verwarm deze even mee.

 

Kleuplaat
Klik op de afbeelding om de kleurplaat te openen en printen.



* Pas op: dit product kan gluten bevatten, let op dat je een variant gebruikt zonder gluten!