Alle lekkere, bijzondere en prachtige glutenvrije hoofdgerechten. Of je nu op zoek bent naar vis, vlees, vegetarisch of een maaltijdsalade, je vindt het op Glutenvrije Kinderen.nl
Wat heb je nodig:
- 1 kilo vastkokende aardappelen
- Peper en zout
- 250 milliliter slagroom
- 150 gram geraspte kaas
- Margarine
Wat heb je nodig:
- 1 zakje ongekruide krielaardappeltjes
- 50 cc olie
- 1 eetlepel paprikapoeder
- 1 theelepel knoflookpoeder
- 500 gram wortels
- Vloeibare honing
- Peper en zout
- 4 hamburgers*
- Margarine
- 4 schijven ananas
- 2 plakjes kaas
Wat heb je nodig:
- 400 gr. kipfilet*
- 1 zakje zoute chips, naturel (45 gr)
- 150 ml. melk
- 60 gr. glutenvrij paneermeel, hoeveelheid afhankelijk van het aantal stukjes kipfilet. Bijvoorbeeld van Peak's Free From
- Beetje boter
- Lekkere dipsaus, bijvoorbeeld tomatensaus* of chillisaus*
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 ui, in kleine stukjes gesneden
- 250 gr. kipfilet*, in dobbelsteentjes gesneden
- 300 gr. champignons, in plakjes gesneden
- 1000 gr. krielaardappeltjes*/ bistro-aardappeltjes* (ongekruid is meestal glutenvrij)
- 250 gr. gebroken sperziebonen, uit de diepvries
- 4 eetlepels honing