Wat heb je nodig:

- 300 gr. maïskorrels

- 1 kleine ui, gesnipperd

- 1 ei

- 4 eetlepels glutenvrije bloem, verkrijgbaar bij glutenvrijemarkt.com

- 1 theelepels bakpoeder

- 100 ml. melk

 

-

Zo ga je te werk:

1) Roer voor de koekjes de maïskorrels, de ui-snippers, bloem, bakpoeder door elkaar.

2) Voeg het ei en de melk toe om er een beslag van te maken.

3) Smelt een beetje boter in een koekenpan.

4) Schep een lepel beslag in de koekenpan en laat dit, in ongeveer 4 minuten gaar worden.

5) Draai het koekje om en bak de andere kant van het koekje.

6) Bak op deze manier je beslag op en je hebt een schaaltje heerlijke maïskoekjes.

 

Kleurplaat

Klik op de afbeelding om de kleurplaat te openen en printen.

* Pas op: dit product kan gluten bevatten, let op dat je een variant gebruikt zonder gluten!